Back again...

Idag var det tillbaka till den gamla grå vardagen igen efter några stört sköna lediga dagar med långa sovmorgonar. Nu måste man gå upp 06:10 igen för att hinna i tid till jobbet. Alltid lika mörkt och stört kallt att cykla ner till jobbet. Det finns något glatt i det hela också, att det bara är tre arbetsdagar denna vecka med en härlig nyår på onsdag.
På nyår måste man alltid hitta på något bus och förväntningarna på den kvällen är alltid så pass högt ställda vare sig man vill eller inte, det blir ju alltid så. Det brukar alltid vara svårt, att få alla föväntningar så perfekta som man tänkt sig, därför brukar nyår offtast känns misslyckat och "inte som jag hade tänkt mig". Därför har jag iår lagt min förväntningsribba långt  under det vanliga, då kan det väl bara bli bra?:)
Vi ska iaf vara några hemma hos mig och ha en finfin middag  med både kvinnor och män sammlade runt samma bord. Men vi ska inte stanna här hela tiden under det kommer bära av till en fest eller något annat dylikt kan jag nog tänka mig att det berusade sällskapet vill.

Var försiktiga nu med raketerna och smällvarna nu i sammanband med den eventuella alkoholen som skall förtäras med andakt:)
2009 kan nog bli ett riktigt kanonår, vi får se...


Grattis!

Idag fyller Engelbrekt 19 år, grattis! Passa på att gratta honom idag kära läsare.

 

Detta är ett kollage till den stora 19-åringen:)
Vilken ska bort då?

Det är som det brukar...

Nu är julen över, vilket alltid lika tråkigt tycker jag. Man har suttit och längtat ända fram till jul så går allting över bara på en dag ochh allt känns plötsligt så tomt. Då är det bra om man har fått roliga julklappar som man kan leka med dagen efter  och det fick jag:) Jag är superdupernöjd!
Av mamma och pappa fick jag bl.a en minipc som är galet nice! Mina bröder gav mig kläder (en t-shirt och en skjorta) och min mormor och morfar gav mig fifa 09. Min Mikaela hade gjort en rolig sak, hon hade slagit in ett jättestort paket där det låg en väska och i alla väskans fack låg det massa paket. Vilken fyndig flickvän man har:)
Tack allihop för en mycket trevlig jul och alla presenter!


          Min nya dator :)

God Hjul

God Jul allihopp!
Nu är det bara timmar kvar innan det är julafton, ett år sen senast känns det som... Det är lika roligt varje gång det nalkas mot jul med julmusik, julmat och allt som Hjulet innebär. Det är en sak som jag saknar från åren innan och det är A. Weise som är det stora ankaret!
Jag ska fira min jul med familj och vänner på dagen sen dyker mikaela upp här hemma på kvällen. Hon kanske är utklädd til tomten, vem vet? Man kan iaf hoppas.

God Jul!!


Mickan<3

Tillbaks igen... Ni får säga till om det blir för mycke inlägg nu . Men jag ville bara säga att jag älskar dig, Mikaela Linnea holm Larsson!



Förklarelsen...

Tjena alla glada människor!
Jag har inte bloggat här på ett tag pga vissa oklara omständigheter som jag inte vill ta upp offentligt. Gjort är gjort och nu gäller det att se framåt mot ett nytt (blogg)år. Om det kommer att bli bättre eller sämre än det som varit kan jag inte svara på med jag hoppas på det förstnämnda!

Under hösten nu har det hänt lite grejor här och där. Min brorsson (Mille) har blivit döpt och så har mitt jobb bytt namn från citymail till bring citymail och blivit gröna. Mycket intressant och spännande. Hoppas nästa år blir lika bra!

Nu ska jagsäga hejdå för denna gång, men jag kan lova att det inte kommer ta lika lång tid innan nästa inlägg kommer på denna roliga blogg.
Håll lågan tänd tills vidare!

                                                                              Lika som äpplen!

 
                                 Äpplen?                                                                                David?

RSS 2.0