Valborg

a hej!
Idag är det valborgsmassoafton och då gäller det att hålla sig i skinnet när det gäller förtäring av alkoholiska drycker för de som är unga och fräscha! Så istället för att gå ut i judanskogen kan man köpa en dvd som har en eld redan inspelad och kolla på natten lång..Det ska jag kanske jag göra, någon som är på? ;D Då får man genast upp stämmningen och man slipper såklart värmen som elden utger!

image14

Så här galet kan det se ut på en eld :D

Lägg märke till ufot i taket...

image13

Här är ett kollage av David.

Mikaela glad!

image12

Här ska det stå något vettigt!

Säg god dag då!

Först skulle jag vilja tacka alla nära och kära för denna helg (ni vet vilka som ska ta emot detta beröm). Det var en mycket trevlig helg med många glada miner, och ju längre kvällen led  blev stämmningen bättre, bättre och bättre. Morgonen därpå var dock minerna vända åt andra hållet på munnen, pga. alla konsekvenser det finns i att förtära alkhohol i en viss mängd. Men sånt är livet, man fyller bara 19 en gång livet och då gäller det att ta  vara på sin egen dag!

image8

Det såg ut såhär ungefär när jag firade min STORA 19-års dag!


19:e april, 19 år!

Jaaaaaah!! snart är jag 19 år vårar, då blir det kalas!

image7

Riktiga jag...

a hejhej
Senaste inlägget var jag för mycket påverkad (kaffe), jag ber om ursäkt om någon eller några tog illa upp om det. Förlåt!

Det har kommit in många brev (hatbrev) till mig de senaste dagarna. Jag har försökt gå vidare i livet och inte tänkt så mycket på det. Men sedan fick jag även ett brev som var något positvare och trevligare signerat "Jan-banan". Tack!

Ni kanske undrar vad jag kommer att skriva om i min blogg?:) Då kan jag redan nu avslöja vad den kommer att handla om: dagens outfit, mode, alvslöjanden, videobloggar och lite om mig själv, vad jag har hittat på för bus på dagarna.
Hoppas det låter intressant för er läsare!


image2

Gissa vem som är jag!?


Hjärtligt välkommena skola ni vora

A hej hej!
Jag är en kille på snart 19 vårar som är gillar att vara ute på kvällarna och dansa till Mozarts fina stycken med både killar och tjejer!

a hejdå


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0