Midsommar

Som de flesta kanske vet så firas det midsommar i Sverige imorgon, med sill, nubbe och dans runt kransen! Alltid lika magnefikt. Jag kommer dansa runt stången på Gällnö, om ni vill se mig dansa så får ni åka dit. Ni andra får roa er med något annat.
Drick inte mer än vad ni tål som de vuxna säger!


EM

Snart smäller det i bössen i Österrike-Schweiz! Sverige har som kvällens motståndare gamla Sovjet (Ryssland). Jag tror att många i Sverige underskattar Ryssland relativt mycket, de är bättre än Grekland kan jag lova. Sedan har de en av världes bästa tränare Guus Hiddink, Sverige har L.L.

Jag skulle tippa ändå att Sverige vinner kvällens hårda batalj med 2-1 och går vidare till kvartsfinal mot Holland där det troligen blir storstryk!  Men glöm aldrig att Sverige har D. Andersson som kan vara den avgörande faktorn på mittfältet!
Daniel, vår kämpe och vinnare!


Bloggen

God dag mina kära läsare!
Som ni kanske har märkt har bloggen inte varit så aktiv de senaste dagarna. Jag skyller inte på att blogg.se inte har fungerat som alla andra gör utan att jag har blivit kidnappad...Det hände förra veckan men nu är jag tillbaks, det har nog inte stått så mycket i tidningarna, pga. att jag inte är så pass känd ännu. En bättre bortförklaring? hihi

Nu är jag tillbaks och jag lovar att börja skriva mer om allt från himmel till jord! Det är bara  att ratta in holmium.blogg.se för att  få sig ett kortvarigt nöje,  så luta er tillbaka och njut av en alldeles utomordentligt bra blogg.




På återseende mina vänner och bekanta!

RSS 2.0