i

Dålig uppdatering?
Jag vet...

Zzzzz

Nu ska jag lägga mig och prata lite i sömnen för Mikaelas glädje =)

Frågetecken?

God dag då!
Hej kära holmium-läsare! Jag förstår om ni vill ha fler inlägg i princip hela tiden, men tänk då på att jag har ett annat liv utanför "the world off holmium". Ibland försöker jag ändå skriva fler inlägg efter era behag, kom gärna med förslag på ämnen ibland så att vi tillsammans kan göra något riktigt bra utav det här.
Vissa (nämner inga namn) vill alltid se min "dagens outfit" men jag har nekat alla hitills pga olika anledningar. En anledning är att jag bara har ett par byxor och en tröja, det skulle då vara samma "dagens outfit" dag efter dag. Då förstår ni att det  inte skulle vara särskilt givande eller spännande vare sig för mig eller er. Nu fick ni iaf svar på den frågan..
Om ni har lite frågor som bubblar runt i huvudet och vill få de besvarade så fort som möjligt, så har jag lösningen till er. Ställ dom till mig eller eniro (118118), vi har ett slags hemligt sammarbete med varandra! Fråga vad ni vill under eget ansvar bara så ska vi hjälpa dig.


jaa

Nyår blev fan riktigt lyckat iår. Som jag skrev innan hade jag sänkt förhoppningarna litegrann och det visade sig kanske var rätt metod för året. Första dagen på det ny året kunde nog vara lite bättre, mådde piss hela dagen och sov bort den i ett naffs. När den värsta baksmällan hade lagt sig lite var det faktiskt ganska soft att bara sova, sova och sova!

Vi började iaf kvällen hemma hos med med middag och lite folk som samtalade och tömde bägaren i en ständigt stigande kurva. Senare begav sig en liten del av det stora gardet till Spånga på nyårkalas, där det sjöng och dansades till Östen med restens kanske största hit "Maria". Efter hyllningarna till Maria stack vi vidare i en kanelbulle till en annan fekke i Stora Mossen hos en vän, mycket trevligt må jag säga er. När solen började kika fram igen var det dags att kila hem och sova och nästa dag vet ni hur den var :)

 

Två bilder som visar hur det var på nyår, dvs. mycket tjo och tjim :)

RSS 2.0