Tillbaka!

Tjenare! Nu är lilla jag tillbaka från Praha. Ska jag erkänna kom jag faktiskt hem i söndags, men har inte hunnit med bloggen till 100 % de närmaste dagarna pga. diverse uppgifter. Sry:)
Om ni så gärna undrar hur det var där nere så var det kanoners! Trevlig stad med billiga priser i alla  butiker och klubbar.
Jag fick för övrigt personliga brev från två stycken fransmän i 50-års  åldern, som var sugna att komma i kontakt med mig. Däremot är jag lite mer tveksam till dessa två manliga fransmän...
Om ni är intresserade över en mer detaljerad beskrivning från resan kan ni köpa en resumé av mig som jag har skrivit ihop med mina bara stackars händer. Den kan rekomenderas av de som redan köpt ett exemplar, det kan jag faktiskt lova er kära läsare!

image25

Peace!

 

Praha (Prag)


                                                                                 Nu är det endast två image24dagar kvar tills tåget lämnar kajen vid centralen, med destination Praha! Vi reser två härliga klasser och kommer vara frånvarande från Svea Rike i 9 dagar...Lova att inte bli ledsna om det inte blir så många inlägg under dessa dagar.
I Praha ska vi kolla på stans härliga arkitektur som det bjuds på. Sen på kvällen tar ungdomarna över, och då blir det mycket kalas! Den tjeckiska drycken kommer att ta slut inom några dagar när törstiga svenskar kommer ner på besök, därför gäller det att köra tills det tar slut :)









Mikaela

En tjej är redan paxad ikväll, rör du, dör du =)

image23


Timmar kvar...

Ja som överskriften avslöjar är det bara några få ynka timmar kvar tills det blir fest för hela slanten på Mango Bar! Jag uppmanar alla (flera tusen) läsare att ni som inte köpt biljett, Gör det! Det kommer att bli en oförglömlig kväll för alla som är där och sportar på dansgolvet.

Eftersläppet börjar först vid 22:00 och det kostar bara en hundring att komma in och ta på dig något sportigt så blir du en i den stora familjen där inne som välkomar dig med öppna armar.

image21

Jag kan avslöja ungefär hur jag kommer att se ut ikväll, kolla bilden!

Studentskiva!

Om 6 dagar (måndag 04/12) kommer en mysig fest äga rum på Mango bar kan jag avslöja! Om man bara är 18 år eller över är man välkommen sålänge det finns biljetter kvar, tror det bara är ett fåtal kvar nu...Så det är först till kvarn som gäller här!

image19
Sedan kan jag avslöja temat nu...redo?...Jo, det kommer bli "Team Sportia". Då kanske ni undrar vad fan är det här? Jo, det är ett grymt tema, som för det första ingen har haft ännu! Som besökare kan man tolka lite det hur man vill, men som ni hör handlar det lite om att bära en sportig outfit eller under kvällens fest!
Så upp på vinden och leta redan nu efter mormors gamla blåa träningsoverall eller något annat, så blir det kanske du som vinner tävlingen "bäst/sämst klädd". Lycka till!

Här är lite tips på hur man kan se ut under de timmarna det är fest annars kan ni bara använda eran fantasi                                                                             

image18image20

Grimmeh

Gården innehöll mycket tjo och tjim hos alla inblandade partner som medverkade under kvällens gång! Men igår är igår och det gäller att blicka framåt istället för att se tillbaka hela tiden...
Ikväll är det grim grillkväll som äger rum i nockeby med några få men ack så tappra inblandade. En viss bar kommer att invigas hos de unga friska människorna (se bild).

image16

Sedan var jag hos frisören igår och faktiskt ändrade en del. Blev ganska nöjd! Jag var nämligen lite trött på min gamla och "vanliga" frisyr. Vad tycks?

image17


RSS 2.0